Back to school

Op 17 augustus 2023 vierde ik mijn 3-jarig jubileum! Time flies!! Altijd weer een goed moment om nieuwe plannen te maken voor SH-Tekstschrijver, vind je niet?

En geloof het of niet… Ik heb besloten om weer te gaan studeren! Mijn oog viel op de opleiding Desktop Publishing, oftewel: Adobe Illustrator, Photoshop & InDesign. Een mooie aanvulling op mijn schrijfwerkzaamheden, dacht ik zo!

De komende maanden ga ik dus volle bak aan de slag met ongeveer 10 kilo boeken en tig online huiswerkopdrachten. Heb er heel veel zin in!! Als ik de opleiding eenmaal afgerond heb, kan ik mijn ‘package’ (hopelijk) nog meer uitbreiden.

Dan kun je me naast het verzorgen van de content voor een flyer, brochure, clubboekje of e-book ook inschakelen voor het ontwerp ervan. Dat zou helemaal top zijn! Maar… Nog even geduld, want ik moet tenslotte nog aan de opleiding beginnen.

Keep you posted!!

Tekstschrijven Sylvia HilhorstSchrijven Redigeren en Lay-out. Professionele diensten, schrijfstijl en schrijfwijze voor uw artikel of stukje voor uw websites schrijven.

Tekstschrijver Sylvia Hilhorst Schrijven Redigeren en Lay-out. Professionele schrijfstijl, schrijfwijze artikel of stukje website schrijven

Back to school