Klanten

Ik heb zeer prettig samengewerkt met Sylvia. Sylvia is een echte vakvrouw. Zij zorgt ervoor dat de teksten helder, goed leesbaar en niet onnodig ingewikkeld zijn. Hierbij houdt ze de persoon voor wie ze schrijft goed voor ogen. Daarnaast levert ze haar werk snel aan en denkt graag met je mee. Kortom, een echte professional.

Ellis Bustamente
O&O Legal advocatuur

Ik zocht iemand die de teksten voor de website van Herena kon schrijven. Mijn wens? Een passende tone of voice en duidelijke, soepel leesbare teksten. Het liefst met als resultaat een zo hoog mogelijke ranking in Google. De samenwerking met Sylvia verliep erg prettig en in korte tijd waren alle pagina’s gevuld met inhoudelijk goede tekst die lekker doorleest door haar fijne ‘sausje’. Sylvia is betrokken, enthousiast, zorgt voor korte lijnen en dankzij haar werk hebben wij nu een prachtige website! Blij mee! Op naar de socials, die ik vanaf september ook door haar laat schrijven.

Marc Heemskerk
Herena Afvalbakken

Fijne kennismaking en samenwerking gehad! Sylvia werkt doelgericht, punctueel en staat open voor feedback. Dit maakte de samenwerking erg prettig. Het proces verliep vlotjes.

Daphne Geerts
Aandacht voor jezelf