Over mij

Sylvia Hilhorst Tekstschrijver Schrijven Redigeren en Lay-out. Professionele schrijfstijl, schrijfwijze artikel of stukje website schrijven.

Sylvia Hilhorst

In augustus 2000 begon ik als fulltime leerkracht in het basisonderwijs. Als 21-jarige kwam ik voor aardig wat uitdagingen te staan. Heerlijk! “Leraar, elke dag anders”. Die slogan klopt, dat heb ik aan den lijve ondervonden!

Naast het lesgeven waren er namelijk nog tal van andere taken, waar je blijkbaar ook voor opgeleid was… Wist ik veel! Voor mijn gevoel hadden ze ons daar tijdens de opleiding niet voor klaargestoomd. Maar al doende leert men en voor ik er erg in had, was ik geïntegreerd in het Nederlandse onderwijssysteem. Ik voelde me als een vis in het water!

Het is nu 20 jaar later en net als bij kinderen, vind ik het belangrijk dat je je als persoon blijft ontwikkelen. Ik beleef nog altijd plezier aan het onderwijzen en opvoeden van vooral 12-jarigen, beter bekend als “pubers”. Gelukkig mag ik in een team werken dat altijd bezig is met vernieuwingen binnen het onderwijs, maar stiekem is er het afgelopen jaar onderhuids iets beginnen te kriebelen, waardoor ik deze nieuwe uitdaging aangegaan ben.

Maandag 17 augustus 2020 startte ik officieel mijn eigen bedrijf als tekstschrijver in Eemnes. Een logische stap voor mij, want het knutselen met teksten was altijd al één van mijn hobby’s en dit werk is prima te combineren met mijn werkzaamheden in het onderwijs. Inmiddels is het maart 2021 en is de lancering van mijn website een feit.

Sylvia Hilhorst Tekstschrijver Schrijven Redigeren en Lay-out. Professionele schrijfstijl, schrijfwijze artikel of stukje website schrijven.

Samenwerking

Sinds de start van mijn “eenvrouwszaak” heb ik al met uiteenlopende bedrijven uit de regio mogen samenwerken. Mijn bedrijf heeft een vliegende start gemaakt en daar ben ik erg trots op. Voor het ene bedrijf heb ik teksten geschreven over het verlenen van verschillende diensten, bij de ander voor de marketing van een origineel product. Tot nu toe heb ik gemerkt dat het schrijven van teksten zeker geen eenzaam proces hoeft te zijn. Het beste resultaat komt tot stand door een prettige samenwerking met de opdrachtgevers.

Daarom is het belangrijk dat ik tijdens onze eerste kennismaking (op locatie, telefonisch of via een e-mailbericht) luister naar jouw korte bedrijfsverhaal, jouw wensen omtrent de opdracht die je voor ogen hebt en stel ik de nodige vragen om vervolgens een passende (vrijblijvende) offerte op te stellen. Als we gaan samenwerken, krijg je (na ontvangst van de uitgewerkte opdracht) de ruimte om feedback te geven. Met deze laatste tips en meningen kan ik de puntjes op de i zetten en de opdracht naar wens voltooien.

Is het de bedoeling dat jouw tekst uiteindelijk op een website geplaatst wordt en ben je nog op zoek naar een websitebouwer? Of zoek je een filmmaker om jouw doelgroep te inspireren? Ik werk graag samen met mensen uit mijn netwerk, dus vraag gerust om hun contactgegevens.