Tante Bep

Op 9 februari 2021 vertrok ik warm ingepakt van huis om Dennis Koekkoek te interviewen over de verhuizing van zijn schildersbedrijf. Dennis was de winnaar van mijn Sinterklaas-actie en wilde graag een artikel plaatsen in de plaatselijke krant “De Rotonde”. Maar ja, zelf heeft hij kwaliteiten op een heel ander vlak, dus mocht ik dit voor hem schrijven. Te gek!

Tijdens de wandeling richting de Wakkerendijk knisperde de sneeuw onder mijn voeten en stond er een stralend winterzonnetje aan de hemel. Het had de afgelopen nachten behoorlijk gesneeuwd! Eenmaal op de plaats van bestemming trof ik Dennis aan in de werkplaats van zijn bedrijf.

Onder het genot van een kopje koffie vuurde ik de een na de andere vraag op hem af. Een uurtje later liet ik de baas van DKS achter op de Dijk en stiefelde terug naar de Braadkamp met mijn aantekeningen en dictafoon in mijn tas. Het uitwerken van dit interview kon gaan beginnen!

Op 26 maart 2021 werd mijn artikel geplaatst in “De Rotonde” en door veel Eemnessers opgemerkt. Wie de schrijver was van dit stuk? Nou, dat kan ik je vertellen: Sylvia Hilhorst. Best een beetje trots op het resultaat en de positieve reacties op fb en LinkedIn. Op naar de volgende opdracht!

Heb je het gemist? Het artikel met de titel “Tante Bep” ziet eruit zoals hiernaast afgebeeld, maar is goed te lezen op onderstaande site.

Als je op deze pagina uitgave 7 download, staat het op pagina 2 en 3. 

De Rotonde Eemnes